SÄRSKOLOR

Tänk vilken förmån det är att få umgås med barn och ungdomar som går på särskolan.

Samtidigt är det en oerhört stor utmaning att anpassa och hitta vägar som skapar optimal utveckling. Göran har under snart 20 år jobbat med att utveckla sin pedagogiska fingerfärdighet. Använder idag allt från buktaleri och skrattvänliga pedagogiska knep för att förklara svåra värdegrundsbegrepp för treåringar upp till åldringar på boenden. Ser varje uppdrag som en inspirerande utmaning.

Erbjuder många anpassade värdegrundspass för särskolegrupper. Passen kan också ses som en inspirationskälla för pedagoger som vill utveckla en kreativ pedagogik. Erbjuder just nu även en magisk föreställning om de viktigaste artiklarna i barnets rättigheter.

HELHJÄRTAD SÄRSKOLA

En inspirerande föreläsning om hur vi som pedagoger kan förklara viktiga värdegrundsbegrepp på ett visuellt och superpedagogiskt sätt.

EXTRA KRAFT I VERKSAMHETEN

Fem steg som utvecklar varje verksamhet och rustar särskolepersonal inför en stressig och problemfylld vardag.

VÄRDEGRUNDAD UTVECKLING

En förebyggande workshop som fokuserar på hur vi med vårt ledarskap kan bidra med att värdegrundsutveckla varje individ.

INRE STYRKETRÄNING är ett samlingsnamn på 25 st värdegrundande styrketräningspass för barn och ungdomar.

Passen, som kan anpassas för åldrarna 5-17 år, bidrar till att utveckla läroplanens värderingar samt elevernas sociala kompetens, inre driv och förmåga att möta motstånd utan att ge upp (GRIT).

INRE STYRKETRÄNING kan bokas som en igångsättande och upplyftande värdegrundsepidemi som smittar hela verksamheten med ANSVAR – SAMARBETE – STIL. Kan även bokas som en inspirationsutbildning för pedagoger.

Elever skolår 5: ”Hej! Jag har lärt mig supermycket om hur man ska vara mot varandra. Det har hjälpt mig mycket.” 
Elever skolår 5: ”Jag har lärt väldigt mycket de två gånger jag har varit med.” 
Elever skolår 6: ”Tack så mycket för att ni har kommit hit för liksom hela klassen har blivit snällare mot varandra och blir det bråk så finns det alltid någon som kommer in och stoppar det. TACK! 
Elever skolår 6: Tack för att du och Bråkan kom. jag har blivit både stark och snäll. Bråkan, du har ett bra namn och Göran kommer aldrig byta ut dig. Tack och hej!” 
Elev skolår 9: ”Jag har fått lite idéer om vad jag ska göra längre fram. Tack så mycket för att du gjorde allt bra.” 
Elev skolår 9: ” Dina pass har varit en av veckans höjdpunkter under den här månaden:-)” 
Elev skolår 6: ”Detta är en sak man kan komma ihåg ett långt tag”
 Elev skolår 8: ”Du har fått mig att tänka på hur jag är mot folk och vilken roll jag hade och att det kan vara bra med mönsterbryt” 
Elev skolår 7: ”Det var bra att du kom för det är mycket bråk och sånt i vår klass…Och jag kommer fan sakna dig jättemycket. Sluta aldrig med det du gör!! 
Elev skolår 7: ”Tack Göran. Du har verkligen hjälpt mig med att börja tro på mig själv. Jag hoppas eller, nej jag vet att vi kommer träffas igen! 
Elev skolår 8: ”Jag tycker det har varit bra för klassen. Fast var bara med två gånger. Väldigt bra att du kom hit.”

Magiska ögonblick

Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskapen är begränsad, medan fantasin omgärdar hela världen, stimulerar framsteg, och föder utveckling. /Albert Einstein

En glädjesmittande och fantasiinspirerande föreläsning om hur vi lyckas med (s)våra barn och (o)möjliga grupper, utan att ta i. (2 h) Kan med fördel också bokas som en workshop (hel- eller halvdag)

 

 

 

Hör gärna av dig med frågor, idéer eller funderingar.

8 + 11 =

     

     Välkommen att höra av dig!

     Ring: 073 5811005,

     mejla: info@gorandavidsson.se

     eller fyll i formuläret.

     Återkopplar inom 24 timmar!

     Glöm ej mattetalet  (för att undvika spam)

073 5811005

Välkommen! Hoppas jag kan kittla ditt hjärta

X