Varför jag gör det jag gör!

Utbildade mig till lärare  i Umeå 1976-79. Började mitt yrkesliv som mellanstadielärare på 80-talet. Under åren har jag kompetensutvecklat mina förmågor med fokus på individ-, grupp- och organisationsutveckling.

För snart 20 år sedan jobbade jag med elever som av olika anledningar inte fick gå kvar på sin ursprungsskola.

Många elever hade så kallade skolproblem med många knutar i magen. Då jag fick beskedet att en av eleverna försökt ta sitt liv hamnade jag i ett läge där jag både blev chockad, ledsen och förbannad. Min ilska handlade mest om att vi vuxna har skapat ett skolsystem som inte är anpassat för alla typer av barn.

På begravningen fattade jag ett beslut som sedan dess har påverkat mitt liv. Innan den dagen hade jag jobbat som traditionell klasslärare och undervisat elever på mellanstadiet och högstadiet. Nu bestämde jag mig för att ägna mitt liv till att göra allt jag kan för att bidra till att barn och vuxna ska må bra och trivas med livet.

För att kunna göra skillnad på djupet började jag arbeta med ledarskap, grupprocesser och normer och värderingar. 

Jag upptäckte snabbt att denna kombination kunde göra bestående förändringar både i individer, grupper och organisationer.

Under många år, fram till 2014, hade jag en central anställning i Enköpings kommun, där min roll var att jobba med just dessa frågor på kommunens samtliga skolor.

Mitt uppdrag var att stötta ledning, elevhälsoteam, personal, föräldrar och elever. Ganska snabbt utvecklade jag en utbildningsinsats som jag kallade för inre styrketräning (sedan 2007)

2014 avslutade jag min tjänst som central skolutvecklare i Enköpings kommun. Jag paketerade min kompetens i i tre verb och har idag breddat mina uppdrag till att gälla alla verksamheter som vill värdegrunda, grupputveckla och ledarskapa.

Som egen företagare har jag en tydlig vision: Att skapa en bättre värld genom att bryta negativa mönster och skapa tillit, engagemang och arbetsglädje.

Ser idag varje uppdrag som en unik möjlighet att få smitta med mitt brinnande engagemang för dessa frågor.

Together we can do it!/ Göran

 

Utbildad lärare

Utbildade mig till lärare  i Umeå 1977-79. Började mitt yrkesliv som mellanstadielärare på 80-talet. Under åren har jag kompetensutvecklat mina förmågor med fokus på individ-, grupp- och organisationsutveckling. I många år, fram till 2014, har jag haft en central stöd- och utvecklingstjänst i Enköpings kommun. Mitt uppdrag var då bland annat att coacha pedagoger, förskolechefer, rektorer och elevhälsopersonal inom:

  • ledarskap
  • specialpedagogik
  • grupputveckling
  • värdegrundsarbete.

Garanti

Min målsättning är att göra mina kunder till vinnare! Därför får du alltid en unik utvärderingsgaranti: Om inte den samlade utvärderingen ger en helt klar positiv bild ges uppdragsgivaren möjlighet att riva fakturan.

Kontakt

Du är alltid välkommen att skicka e-post, ringa eller använda kontaktformuläret. Varje uppdrag börjar med att vi helt förutsättningslöst kan fundera på ett möjligt upplägg tillsammans. Skickar alltid offert så att du i lugn och ro kan ta ställning till om du vill anlita mig eller ej.

Innehar F-skatt.

Enskild firma: Kreativ idé
Ägare: Göran Davidsson
Säte: Enköping
Organisationsnr: 5807156632
F-skatt: godkänd
Bank: Swedbank
Bankgiro: 758-2414
Swishnummer: 123 354 64 05

   Ring: 073 5811005

   Mejla: info@gorandavidsson.se

   eller fyll i formuläret.

   Återkopplar inom 24 timmar!

   Glöm ej mattetalet  (för att undvika spam)

Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.

10 + 11 =

X